Irritation

För er som inte vet, du bland annat.

WordPress har en funktion som gör att man kan tidsinställa inlägg.

Det finns många tillfällen då tidsinställda inlägg är lämpliga. Kanske har man på förhand skrivit en hel bunt med inlägg och man vill sprida publiceringen så att alla inte läggs ut för tätt. Eller så är man på jobbet eller på semester men vill ändå att ett inlägg man skrivit ska publiceras en viss dag.

Inläggen postas alltså med automatik!

En tanke på “Irritation

  1. Oh… Precis!! Jag hade en kärring (jobbarkompis) på jobbet som gick till chefen och sa att jag bloggade (och facebookade etc) på arbetstid.. Å nu när jag läste ditt inlägg kom jag på att jag för helvete inte alls bloggade på arbetstid, jag hade ju tidsinställda inlägg jag med juh *muttrar* men äntligen slipper jag det där skitstället.. Men ändå *muttrar och fräser*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s