Att träna och göra det hårt.

Jag var på gymet förra veckan. Körde en blandvariant av crossfit och löpning ena dagen och styrka nästa dag. Jag föredrog styrkepasset. Men det gör jag alltid. Lite besviken blev jag dock på mig själv eftersom jag vägrade ladda på och köra 100%. Men kände mer på vikterna och formen kan man väl säga. Men att köra 4 set med 12reps i varje är för mycket. Då kör man för lätt. Tre set med 10 reps är bättre. Tycker jag! :)

Önskar att jag fått in ännu ett pass och då kört ben och rumpa. Lite risky, men så kan det vara. Hoppas jag kan köra nästa vecka i alla fall!

Jag har som ni kanske ser liiiite problem med just knä. Det gör mig orolig över vinterns projekt. Jag ska ju nämligen bli den okrönta drottningen över pudret i offpisten! ;)

3 tankar om “Att träna och göra det hårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s