Fransar!

Jag gjorde det. Fixade mina fransar med en förlängning. Det blev kanon! Jag har redan i mig själv långa och täta fransar men jag gjorde det mest för att slippa använda mascara. Och vet ni, under de senaste tre veckorna har jag inte använt den en endaste gång.

En nackdel med fejkisar är dock att det blir svårare att sminka sig. Fransarna är ju rätt styva och förböjda så man kommer inte riktigt åt om man inte blundar helt med ögat. Och att titta med det andra samtidigt utan att ”spänna” det stängda är rätt.. tricky! Sen för en lördagskväll som exempel så brukar jag använda eyeliner. Det har varit i stort sett omöjligt.

(Bild)

Men hur som helst så, tummen upp för plastfransar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s