Tonåring på nytt.

Under en varm dag i augusti åkte vi ut till Stybbersmark och solade, badade och drack vin. Mattias´, Josephine och jag. För mig var det en av sommarens bästa dagar. Så himla härligt! Avslappnat och trevligt! Vi låg ute med flotten i säkert fem timmar innan vi drog oss tillbaka mot land. Sen på vägen hem vek vi upp i skogen och plockade lite svamp och hjortron.

Vi hittade trattisar och vinkremlor! Kan tro att vi var tillbaka i stan vid 19? Släppte av Josephine som skulle ut på krogen en sväng och sen så åkte vi hem och spelade lite kort. När klockan var 21 bestämde vi oss för att vi skulle ut i skogen och plocka mer svamp. Det var här det riktiga roliga började.

Vi drog i oss två, tre glas vin. Slet ut vintetran ur boxen, drog på oss stövlarna och klurade på hur vi skulle ta oss till skogen. Det fick bli med cykel. Mattias skjutsade mig på styret, så som man gjorde när man var typ 13år, hysteriskt roligt! J Vi kom ut i skogen, försökte hitta lite svamp men klockande hade hunnit bli så mycket så det var rätt mörkt ute =P Hittade en liter max. Satt oss på en stock och tog lite vin, fnissade åt hela situationen, hur galet det hela kändes. Att impulsplocka svamp i skogen på sena natten med en bib!

Vid 00 drog vi oss hemåt men i stället för att cykla raka spåret hem så hamnade vi i en lekpark där vi hade en gungtävling. Vem kunde hoppa längst?! Den som förlorade ”drunknade” och var tvungen att simma i land. Så tokigt det måste sett ut! J Det var en härlig kväll, att få varqa så där barnsligt unga igen och bara göra vad som helst!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s