Provkört en ny bil.

Mmm, and i am in love. Så klart.

Vi håller som mest på att försöka hitta oss en ny bil. Vi har span på volvo v70 2,5FT. För att pröva hur de kändes så åkte vi till bilbolaget och lånade oss en bil. Tyvärr hade de inte en v70 med 231hk hemma så vi fick i stället låna deras v40 t4 XC AWD -14. Liten men naggade god kan man säga. I love the faktum att det var en hightec bil. Lite pinsamt dock när jag insåg att körningen loggades. Jag kan väl säga som så här; det syns när jag fick nycklarna i handen.

 

Men jag ska erkänna att jag blev besviken på t4an =P Inte alls det klös som jag velat ha. Duger icket! Det var dessutom en liten bil! Då borde de ju betta på rätt bra?! Fail på den.

På fredag ska vi få pröva v70’in som de har inne. Får se vad jag tycker om den.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s