I grrraaaoooww you.

Släktträff. Eller ja, typ. Vi hade kräftskiva hos Inga-märta och alla hennes barnbarn var samlade. Alla utom Sandra =/ Det var synd. Det hade varit gott att träffa henne. Men det var en fin kväll hur som helst.

Grabbarna laddade på med rusdryck och damerna tog det lite lugnare ;) Jag var nykter eftersom vi hade ungarna med oss men man kan ha roligt ändå! Mattias blev så berusad att han knappt kunde ta sig till sängen, och detta innan klockan slagit 23, haha!!! Micke och Christer rullade utför slänten vilket resulterade i två brutna revben och Niklas fick ta hand om sina yngre bröder som fick för sig att ta ett kvällsdopp mitt i sena natten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s