Projekt – Husvagn

Okej, det här projektet utesluter jag Mattias ifrån, jag lovar! ;)

Jag ska fräscha upp den lilla husvagnen. Måla lite. Sy lite. Och piffa lite. Det kommer att bli kanon!

Jag trodde förresten att det var en KABE rubin (3,9m) men det visade sig att det var föregångaren till den modellen, alltså KABE Topas med karosslängden ca 3,2 meter och totalvikten 780 kg. Volvon är 4.7 meter, ni kan ju bara tänka er hur det ser ut :)

Invändigt är det nu mörka dynor, gröna mörkläggningsgardiner och vit spets med katter på. Ungefär som på detta bilder. Det som skiljer är väl spetsen ;) Tanken är att vi ljusar upp allt ett par snäpp!

295440_1 295440_2 295440_5

 

Hittade ingen bra bild på hur layouten ser ut uppifrån, så det får bli denna! :)

image043

 

Liten men naggade god skulle man kunna säga. Vi provsov med barnen nu i helgen och det gick helt fantastiskt bra. Över förväntan måste jag säga! Vilde sovde längst bak vid dörren och vi sovde fram med Elva. Krisar det kan man dessutom lägga en madrass på golvet som får gå in under bordet en bit och sen sova där!

Fröken Allt-eller-inget, vi får se hur detta slutar! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s