Ekorrn satt i gr.. DOG!

Under ett par dagar hade vi en liten ekorre som hoppade runt här. Trevligt. Men i fredags kom katten Råttan in med honom i munnen. När jag lyckades dela på dem så levde den stackars korren fortfarande. Inga synliga skador, men han var i chock tror jag. En kort stund därefter drar han näpet efter andan och dör i mina händer :'( Han måste ha varit trasig inuti eller så sprängdes kanske hans lilla hjärta av paniken? Tragiskt.

Som Vilde säger; Ååhj ååhj.

Vila i frid du söta ekorre. Jag skäms över min monsterkatt Råttan som bevisligen har en enorm jaktinstinkt :( Det är inte hon som är på bilden utan det är Vildes egna katt Fluffen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s