Kristallbarn och indigobarn.

Elvas djupa ögon. När jag ser in i dem är det som om jag ser in i en gammal själ. Elva är speciell. I say no more. Ni kanske inte ser det men jag gör det :)

Ända sedan den dag jag såg att jag var gravid har jag känt att hon varit speciell. Vilde är också speciell men med Elva är det annorlunda på något sätt. Detär något jag inte kan sätta fingret på riktigt.

Det låter ju heltokigt när man läser det så här. Att hon skulle vara mer speciell än Vilde på något sätt men det är inte kärleksmässigt sett jag menar. Jag älskar båda mina barn precis lika mycket! Vilde glittrar och Elva skimmrar? Kan man säga så?

Eftersom jag är inne i det alternativa och mediala har jag så klart min egen teori om detta och det handlar om kristallbarn och indigobarn. Jag tror att Elva är ett rent kristallbarn. Och även om det sägs att alla efter -11 blir födda kristallbarn så tror jag att Vilde skulle kunna vara mer indigo. Om ni inte vet vad detta är så pröva google ;)

En annan känsla jag har är ju iaf att Elva är en ängel levandes på jorden. Små barn som träffar henne säger att hon är en ängel, gång på gång. Helt olika barn och barn vi aldrig träffat förut. Gamla människor säger att hon är en ängel, mest kanske för att hon är så söt men ändå :) Elva är här av en orsak. Hon kommer att utföra stora saker i sitt liv, no doubt.

Jag har förresten insett att jag kan se auror. Jag har nog alltid kunnat det men jag har ofta viftat bort det men förlkaringen att jag måste ha fel på ögonen. Brytningsfel eller något. Men nej, så är det nog inte. Jag ser auror helt enkelt. Nu när jag förstått det och accepterat det så gäller det bara att försöka utvecklaoch förfina det.

Det sägs att det är en naturlig förmåga hos alla människor att kunna se auran, att de flesta barn skulle kunna se den men att deras förmågor trubbas av med tiden. Vuxna afärdar precis som jag mycket som fantasier och när man blir större formas man av den allmänna sanningen. Men förmågan går uppenbarligen att återuppväcka! :)

Jag tror också att tolkningen av färger måste komma individuellt, eftersom olika mediala personer med auraseende verkar ha en tendens att se olika färger men med samma betydelse, och det kan ju skapa en viss förvirring om man ifrån början inte tränat sig lita på sin inre känsla för vad färgen betyder för en personligen.

Nog om detta. Jag är inte galen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s