For your information.

Jag loggade nyss in här på WP och ser att det inte blivit uppdaterat enligt plan. Jag hade en hel drös med inlägg som skulle ut under dagarna här men det måste blivit något galet för de ligger alla som Draft. För att det inte ska bli helt bortkastat postar jag upp dem nu ändå. Men texterna blir kanske lite missvisande. Som den nedan, midsommar har ju faktiskt nu varit.

—————————————————–

Sucking blood

Jag är så less på mygg. Stackars Vilde och Elva är alldeles prickiga. Som tur är så verkar det inte klia så mycket för de små.  Inte som på oss vuxna i alla fall. Jag vet bara ett myggbett på vilde som verkar irritera honom och det är på foten. På mig kliar det precis överallt :(

Mattias är rätt less på dessa flygare också så vi har ni köpt oss en stor myggdödare som samlar upp alla mygg i en behållare. En sån där dyr jäkel som man sätter in patroner i. Resultatet är dock en besvikelse. Inte värt pengarna. Tyvärr. Min plan var att ha midsommar räddad. Men nu får vi helt enkelt göra på det gamla hederliga sättet med myggspiraler, doftljus och myggstift!

insect trap

2 tankar om “For your information.

  1. För att få bästa resultat o mest effekt av en myggdödare så ska den startas innan myggen kläcks… Men effekt kommer den att ge, dock så går det inte från ena dagen till nästa. Kram på dig :)

    • Just den här modellen ska vara direktverkande. Vi valde den just därför. Sen finns det andra som fungerar som du skrev :) Hur som helst så har vi köpt en ny från Lantmännen nu och den fungerar bra! :) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s