Easy Wax Electrical Roll-on

Hej och hå. Jag vaxade benen för någon vecka sen  men jag vet inte om jag kommer att göra om det.
 
Jag har vid flera tillfällen gjort detta men aldrig med Roll on wax! Den grejen tycker jag för övrigt var kanon! Varför jag inte vet om jag vill göra om det är för att nu när jag fryser och får gåshud gör det så otroligt ont på benen. Det sticks och bränns! Jag kan inte riktigt förklara känslan men ont gör det. Så blir det jämt efter att jag vaxat benen :( Jämt!
 
Hur som helst så varför jag än en gång gav mig på detta var för att jag fick prova Easy Wax Electrical Roll-on av Angelica! :)
 
myladyboudoir.blogspot.com
 
Easy Wax Electrical Roll-on funkar som så att man har en behållare där man stoppar in vaxet som sedan värms genom att man kopplar in det till ett vanligt strömuttag hemma. Vaxet i behållaren ska värmas i minst 20 minuter och max 40. Sedan rollar man ut det varma vaxet på benen i hårstrånas riktning, stryker fast medföljande remsa på benet (även den i hårstrånas riktning), sträcker ut huden och sedan river man snabbt av remsan. Man kan använda samma remsa säkert 3-4 gånger på samma ben och man bör spara en centimeter eller två av remsan ”okletig” så man har något att ta tag i när man sedan ska dra av den. 
 
Jag kan inte förneka att jag tycker om roll-on funktionen. Den är fantastisk! Det blir ett jämt och fint lager vax och stripporna är lätta att lägga på! Resultatet däremot får bara 7 av 10 poäng av mig. Jag fick lägga om remsorna ett par gånger och fick ändå inte bort allt. Nu efteråt så tycker jag inte att det är speciellt silkeslent heller, mer som att det ligger kvar små korta genomskinliga strån =/
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s