Min dag :)

Morsdag

Det hade varigt mysigt att få bli väckt med en liten tårtbit på sängen och med en liten present att öppna men de dagarna kommer, det är jag övertygad om.

På morsdag i år så klev jag upp med barnen och sen gick jag ut och målade staket. Jag hade dock en liten present som väntade på mig inne senare under dagen. Ett välbhövligt och efterfrågat presentkort på TBS! :)

 Under eftermiddagen så åkte vi ner till Näske och åt morsdagsmiddag. Det gjorde vi förra året också. Otroligt mysigt! :) Vilde hade dock lite mycket spring i benen och ville mest plocka blommor åt alla fina flickor som fanns där. Busen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s