Hipp hipp hurra!

Vildes soliga två års dag!

Hipp hipp hurra!

Morgonen började med en stor bit tårta på sängen och ett ännu större paket! Vilde fick en fin bil som han hade varit och klämt på dagen innan och snäll som han är så bjöd han självklart lillasyster på lite tårta också! Upp och hoppa och sen var det full rulle från 11-19.

 

I år gjorde vi en sköldpaddstårta som jag varit sugen på att göra i flera veckor och gissa om den blev god! Det var en frutårta i annat format helt enkelt. Magisk! Fikat i år fick bli den enkla köpvarianten men det gick ju bar det också! Man ska inte behöva krånga till det så mycket!

Vilde fick besök av släkten och av många fina vänner, han fick öppna paket stup i ett. Helnöjd så klart!

 

 

Till vår glädje hade lite helium kvar sen förra året och kunde blåsa upp ett helt gäng med ballonger som sen smet. Men det var ju fint så läånge vi fick behålla dem! :)

När klockan blivit runt 19 så hade alla åkt hem och vi satt oss i soffan för att pusta ut lite, Vilde fick en youhurt innan han skulle gå ner och sova. Både jag och Mattias kände oss trötta i kroppen och skulle plocka fram lite mackor och choklad men i samma veva så dimper Vilde ner i bordet. Han somnade, över sin youghurt! :) Lilla vännen ♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s