Känselbortfall i ryggen.

Jag vet inte vad det är som händer. Sen ett tag tillbaks så har jag haft som otäcka stickningar med en brännan känsla i huden strax under skulderbladen både på höger och vänster sida. Jag läste att det brukar kallas ”änglavingar”. Känslan i sig är rätt svår att beskriva. Men det är obehagligt och gör rätt ont. Det kittlas och bränns på samma gång. Som sockerdricka fast annorlunda. Som när man tappat känseln efter ett op snitt och nerverna är på väg tillbaka.

Igår märkte jag dock att jag nu även tappat känseln i detta område. Mycket otäckt. Så nu ska jag till läkaren och höra vad han tycker om det hela.

Jag vet att man inte ska googla sina symptom men hur lätt är det att låta bli? Impossible. Där fick jag upp allt möjligt men det som, oroade mig mest var alla inlägg om MS. Sen var det allt från nervrotsblockader till ryggmärgsskada.

Men ja, den som lever får se.

rygg

Det är i områdena som är inringade som det är så där oträckt. SEn har jag även märkt att på höger hand, över tummen, typ båtsbenet, så bränns det också men bar så fort det rinner vatten över där. Varm eller kallt spelar ingen roll. Det bränns som om det vore kokande vatten. Nerver är bra kluriga, det är bara att inse.

hand

OBEHAGLIGT =P

En tanke på “Känselbortfall i ryggen.

  1. Fick sådär med smärta/sticknigar i händer och fingrar, domnade ofta bort och ja tappade saker hela tiden, samt då smärta bak vid ”vingarna” då, ibland kändes de som om ja fick massor med bett de stacks och var väldigt obehagligt, har enormt med knutar och behöver genomknådning med jämna mellanrum, men mitt beror på dålig hållning som ger elaka spännda muskler, blivit bättre sen ja började tänka på hur ja använder nacke, axlar och rygg både vid promenader och andra aktiviteter, ja sånna små saker som hur man använder rygg å armar vid diskning, hoppas de är lätt att fixa till för dig :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s