Wake up!

Grab a brush and put a little makeup.

Stressen. Jag fattar det inte. Det lättaste vore att ställa klockan liiite tidigare på morgonen. Men nej, för det finns ju snooze. Jag kliver oftast upp ca 30min innan jag ska infinna mig på jobbet. Samma sak händer även när jag ska gå (som i traska) dit. Nästan i alla fall. Jag missade idag och klev upp 20 minuter innan, dvs 20min innan jag ska börja gå. Alltså 0610. Detta medförde ju givetvis att jag fick näst intil stressa ihjäl mig själv när jag steg för steg tog mig närmare jobbet eftersom jag inte var iväg förän 06.40. Hade jag bara gjort som vanligt och klivit upp 30min innan så hade jag hunnit perfekt att både gå och fräsha till mig i ro innan arbetet börjar. Nu blev det på sista sekunden, men jag hann. Note to self. Ställ väckaren på 05.50, snooza till 06.00 och börja gå 06.30! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s