Än en gång – AloeVera!

Idag är dagen då jag börjar gå till jobbet. Med mig hade jag AloeVera drycken.

Jag har inte druckit den sen vi låg på sjukhuset i Sundsvall med Elva. Mest för att jag inte sett den i kylarna på affären. Men igår såg jag den och kunde inte låta bli att köpa. Så vansinnigt god dryck!! :) I looooove!

Det är en massa fruktkött från AloeVera i den som man kan sila mellan tänderna och hålla kvar i munnen, sen är det nästan som att äta på en frukt! ;)

https://niomanadersvantan.com/2012/08/14/you-taste-so-goooood/

AloeVera

En tanke på “Än en gång – AloeVera!

  1. Vill egentligen inte förstöra ditt tycke om Aloe Vera drycken. Tycker själv den är fantastiskt god. En vän upptäckte dock att den innehåller ett ämne, minns inte vad det hette men nåt med ‘gummi’ och googlar man på det så hittar man att det kan orsaka tarmsjukdomar. Som sagt näst intill allt man äter innehåller ju nån skit så den här informationen får du göra vad du vill med. I mitt fall kändes det olustigt då jag i höstas blev sjuk och fick diagnosen ulcerös kolit, som är en av de tarmsjukdomar som nämns kring det där ämnet. Självklart tror ju inte jag att just denna dryck orsakat det men olustigt nog så började mina problem i samband med att jag kom i kontakt med drycken och jag faktiskt under en period drack några stycken :-)
    Ville bara dela med mig av detta så du får göra vad du vill av informationen.
    Kram på dej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s