The intouchables

Om ni inte redan sett den, se den! En riktigt må-bra film! :) Hur har jag kunnat missat den?

Långt bort från explosioner, robotar, 3D-glasögon och trötta kärlekskomedier hittar man denna fantastiskt glädjesprudlande och hjärtvärmande dramakomedi om hur två, till synes helt olika, individer kan bli de allra bästa vännerna.

En oväntad vänskap är en av de finaste och mest upplyftande filmerna som jag sett på väldigt, väldigt länge. Den riktigt skriker ut att man aldrig ska ge upp och aldrig vara rädd för att pröva nya saker. En fruktansvärt bra film som rekommenderas så mycket som det överhuvudtaget är möjligt för en film att rekommenderas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s