-Death can be a beautiful thing-

Att inreda med döden.

I många år har jag skytt uppstoppade djur som katten skyr regnet. Jag har tyckt att det varit fullständigt makabert hur människor vill hänga döda djur på väggarna. Men så idag när jag var på en loppis men Mattias fastnade jag direkt för rådjuret(?). Jag vet inte varför men jag bara kände att det skulle hem till oss. Och ju mer jag tittar på det ju mer gillar jag det. Jag menar, det är ju ändå inte så att det är jag som dödat det. Och det skulle ju verkligen vara helt bortkastat om det skulle hamna på soptippen :(

I och för sig har jag alltid gillat horn på tavla. Helst små horn. Inte sådana där stora älghorn. Utan små hjorthorn. Så det är kanske därför jag ändå är helt okej med detta? Men nu skulle jag  i stället helst av allt vilja ha en uppstoppad Dovhjort på väggen!! :) Märkligt hur allt kan ändras i ett ögonblick.

dovhjort

 

Läckert! :):)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s