Små steg.

Livet som working mama.

Alltså, jag gillar det :) Jag gillar att man ör behövd i ett annat läge och på ett annat sätt. Det var längesedan. Visst kan jag sakna att hänga med barnen 24/7 mrn nu är det ju faktist Mattias tur att få mysa med våra småtroll!

En positiv sak med att vara ifrån lite är att jag uppskattar tiden tillsammans med familjen  mycket mer. I stället för att sätta barnen i vardagsrumet med lite leksaker och en och en annan blädderbok så sätter jag mig istället och leker med dem på lördagmorgon. Det är mysigt. Jag har en annan slags ork! :)

På jobbet lär jag mig eftersom och jag har fått ett gäng med uppgifter. Det är många möten och jag älskar att få insupa allt det nya! Språket, personerna, systemen! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s