Vårt hotell.

Vi valde att bo på ett lägenhetshotell under denna vistelse i Alicante och det är något jag kan rekommendera alla småbarnsfamiljer att göra. Då har man nämligen alla bekvämligheter som man har hemma gällande, tvätt, disk, spis, micro mm, mm. Helt fantastiskt att slippa gå ut och äta stup i kvarten! Vi handlade massor med yogurt, bröd, mjölk, pasta, korv och tomatsås som Vilde åt till lunch och frukost. Sen åt vi oftast middag ute!

Hur som helst så bodde vi på ett hotell som heter Concorde (4e våningen av 14). Det ligger bara ett par hundra meter från stranden, samma sak vad det gäller det lokala shoppingcentret och TRAM, rälsbussen alltså :) Våran lägenhet hade två sovrum, två badrum, ett stort allrum, kök och en alldeles lagom balkong. Solen lyste på oss under morgonen, dagen och eftermiddagen faktiskt! Endast under kvällen så blev vi utan. Från 19.30 typ..

På innergården fanns det en pool, en barnpool, en liten lekpark och en tennisbana.

-Utsikten till vänster på kvällen-

Under de första två dagarna hade vi rätt kallt i lägenheten men vi gick och hämtade kontrollerna till de tre ACs vi hade och sen var saken biff. 26°c på ett naffs. Hurrey! :)

Stranden är underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s