iWork

Fortfarande har jag lite svårt att ta in att jag faktiskt har ett jobb nu. Så himla jättebra allt känns! :) Jag ser verkligen fram emot min första dag på torsdag och jag hoppas att min team kommer att passa mig :) Något som jag verkligen tycker är intressant är grupperingar och konstellationer av människor. Olika personlighetsdrag, MBTI. Jag gjorde det testet första gången på SAS och sedan dess har jag gjort det ytligare två gånger. När man läser på lite om sin ”kombination” är det nästan skrämmande hur bra beskrivningarna stämmer in på en :)

På det senaste testet var jag ENFJ. Mattias var ISTJ.

enfj vs istj

mbti

personlighetstest Skärmavbild 2013-05-04 kl. 22.03.45

 

Har ni gjort Myers-BriggsPersonligehetstest någon gång?

3 tankar om “iWork

  1. Haha, var tvungen att kontrollera här hemma hur det var med min karl för det kändes lite för bekant.
    och helt rätt….Jag är en ENFJ och David(min man) är en ISTJ! Olika barn leka bäst! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s