Och vi bara myser.

Vi har det gott. Det har vi :) Jag älskar de kvällar då vi har ro att bara sitta och mysa. Spela lite kort. Dricka te. Äta ost och kex. För helt ärligt så är det ju inte varje kväll det händer ;)

Jag har varit rätt offline nu i en/två veckor. Det har varit bra. Jag har liksom tagit hand om mig själv lite. Levt i nuet. Visst är det tråkigt när man tittar på statistiken och ser att man tappat en massa läsare, även prenumeranter. Man tappar likes på facebook och man får inte längre så många kommentarer. Men så får det väl vara då kan jag tycka. Alla behöver tid för sig själva i mellan åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s