Smidigt! ;)

Hahaha!! Jag vet inte hur vi kom in på det men jag och Mattias diskuterade smidighet och han sa att han nog inte ens kunde stå i brygga. Jag tyckte han skulle försöka ändå och det såg verkligen lustigt ut. Mallig som jag var med minnet av att mina bryggar brukade vara jätte höga och tighta var jag ju också tvungen att försöka. Men ack vad jag misstog mig. Jag är inte ens i närheten av hur smidig jag var förr. Men minnet jag hade i huvudet var ju också ca 10år gammalt ;)

Jag förstår inte hur Mattias inte kunde stå bättre. Det måste vara tekniken? Eller fusket ;) Jag menar, jag står på tå och mina handflator ligger mot golvet. Mattias står inte lika mycket på tå och har sina armar mycket längre fram..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s