Longhair

Nu har det minsann vuxit och blivit långt :) Fin färg har det också!

Nu håller vi tummarna för att det håller i sig och inte går av på mitten för att sen sluta växa! ;)

Förresten, hur är ni när det gäller hårfärg, byter ni färg efter säsong eller håller ni fast vi den färg ni har? Jag säger gång på gång att jag vill bli mörk, men jag menar det nog aldrig innerst inne för jag gör ju aldrig slag i saken. Jag vet att om jag väl skulle göra det så skulle jag nog gräma mig i många år framöver. Hade jag haft kort hår så hade jag nog varit mer ombytlig men det sliter ju rätt hyffsat på håret att bli mörk, ljus, mörk, ljus osv..

Jag är glad att jag har Frida som stoppar mig mina impulsiva tankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s