Hönshuset

Det kommer att bli kanon! Snickarglädje FTW! :)

hönshus

Jag lovar, det är lättare att rengöra än vad det ser ut!! :)

 

3 tankar om “Hönshuset

  1. Hej! jag hittade en bild på hönshus och kom till din sida, jag är i starten på att skaffa höns och efter bra hönshus och ditt ser helt underbart ut. Hag du någon ritning ? Jag är väldigt nyfiken på hur du löst det på insidan också. Ser väldigt genomtänkt ut och skulle bli väldigt glad om du har ritning på huset och kanske någon bild på insidan eller ritning. Du kan maila mig i så fall så kommer det bli ett snarlikt ute på Munsö (Ekerö) /vänliga hälsningar Eva Hage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s