Bloggen.

Det verkar ha blivit så att jag nu postar klumpdagar. Alltså mer sällan och de dagar jag postar kommer det 7-8 inlägg. Det är inte min mening. Men tiden räcker inte till alla dagar och ibland känner jag att det skulle vara för menlösa inlägg. Men vem postar jag för då? För min egen skulle eller för andras skull? Jag kan ibland ha svårt att svara på det.

Jag har alltid och kommer alltid att skriva för min egen skull. Men ibland ploppar det liksom upp någon slags prestationstanke i mitt huvud. Som att ni skulle förvänta er det ena eller det andra. Men så är det ju verkligen inte. Hoppas jag i alla fall ;)

Äsch, tanken är att jag ska komma till rätta med detta och posta ett-två inlägg per dag istället för att köra ihop allt till en dag per vecka. Det känns bättre så. Jag måste bara komma igång :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s