Strippad!

Jag höll på att glömma att berätta om Räth globen som jag strippade!

Ni minns ett av objekten jag fick med mig hem efter auktionen förra veckan, dem gamla jordgloben. Den blötte jag upp och sen skalade jag av den gamla nikotinmissfärgade kartan! Det blev kanon :) Nu har jag satt in en svagare lampa och den lyser fin fint på kvällen i och med att glaset är så gammal och vågit. Det blir alltså en massa fina mönster i taket när lampan är tänd!

Det enda som fattas är att skaffa en dimmer till den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s