Händig kvinna! ;)

Igår fick jag tummen ur och åkte förbi Beijer och köpa mig 3,5m list. Av denna gjorde jag sen en ram till den fina katttavlan jag köpte av Henrietta! :) Jag måste säga att det blev helt kanon! Visst, jag hade lite hjälp av min älskade man men jag var ändå lika duktig själv! Idag har jag målad den vit och ska nu bara hänga fast den där den ska få sin plats! :)

Listen jag hittade måste ju vara gjord för detta för den har liksom en urfräst kant som man kan lägga pannån på! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s