Saker jag ska vara stolt över!

Jag tänkte börja med en ny grej som jag sett många andra göra. Varje vecka detta år ska jag skriva en lista med olika saker för självkännedom. Listor som gör att jag måste fundera lite. Sen ska jag våga visa dem för er! :)

Så min första lista är saker jag ska vara stolt över! Det är ganska svårt att göra en sån här lista måste jag erkänna. Jag tror att alla människor har saker att vara stolta över, även om de kanske inte erkänner det för sig själva ännu. Så kom igen nu, var stolt!

pure

Jag var snabb och postade detta tidigare på Instagram, där ser man lite tydligare vad det står –>

instagram

Att vara stolt är inte en dålig sak. Att vara högtravande och ha en dålig attityd är det.

För att lita på ditt självförtroende måste du förstå att du har giltiga skäl för att vara nöjd och glad med dig själv och dina ansträngningar. Misslyckanden, även upprepade misslyckanden, definierar inte dig. Men de är bevis på att du gjorde ett försök försök. Och det är tillräckligt för att vara stolt över!. Lista dina insatser, dina bästa egenskaper, dina drömmar och förhoppningar, hur du lärde dig från en hård situation och allt annat som hjälper dig att inse att du har anledning att vara stolt över dig själv!

Och jag tänker inte be om ursäkt för min dåliga handstil, nej!

En tanke på “Saker jag ska vara stolt över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s