Att sova hos en vän.

I fredags blev jag bjuden på porterstek av Josephine. Så himla rart av henne och så otroligt behövligt efter den bedrövliga dagen jag hade haft dagen innan. Så när klockan slog 18 lämnade jag barnen tillsammans med pappa och kom inte hem förrän klockan 11 dagen efter! :)

Gäst

Vi bestämde oss för att ta en sväng ner på MerryCan, och där blev vi kvar till stängning. Sen var det taxi upp till Josephine och jag ringde och hörde med Mattias om jag kunde stanna där över natten för att få en lugn morgon. Gör det sa han! :)

Natti natti

Till frukost bjöds det på porterstek och morötter! :D:D God morgon måste jag säga! God morgon! :)

porterstek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s