Andligt sökande.

Igår var jag och Mattias och ca 400 andra person på storseans. Terry Evans var i stan och jag hade för en gång skulle köpt biljetter. Jag har inte varit så förtjust i att gå på hans seanser just eftersom han är så, jag vet inte, stor? Alltså, han är ju en tv profil osv..

Men igår var vi i alla fall där och jag måste medge att gubben har humor :) Det var ett par underhållande timmar på parken som annars bara hade gått åt att vara hemma framför tvn. Skönt att vi kom iväg på det!

Sen att jag tyckte att det var mycket samma samma spelar inte så stor roll. Går man inte på han seanser så ofta så är det ju inget man hakar upp sig på. Och vill man tro, då tror man ju oavsett hur eller vad han gör/säger.

nadiamedj.wordpress.com

 

 

2 tankar om “Andligt sökande.

 1. Men tycker du att det är ok att han tjänar stora pengar på att påstå att han pratar med döda människor? Han utnyttjar utsatta människor och har den dåliga smaken att göra någon slags ståupp show av det! Usch säger jag! På sistone har han avslöjats som bedragare och han har dessutom hotat kritiker till tystnad. Obehaglig människa….

  • Hej Jon,

   Nej jag tycker inte alls är det är okej. Skrev ett långt inlägg om det men det försvann och då orkade jag inte skriva om det igen.

   Jag kan tycka att man ska vara lite kritisk innan man låter sig hänföras av hans snack. Man måste ju välja vad man ska ta in. Det är ju ditt personliga ansvar. Vill du låta dig luras eller ej. Det jag menade var bara att om man verkligen behöver höra sakerna han säger för att må bra, då kanske man ska nöja sig där även om man i grund och botten kanske förstår att det är en blandning av CR, ledarskap, och en massa annat :)

   Jag tror på andevärlden. Utan tvivel. Men jag tror inte 100% på TE. Jag är glad att jag går kurs för att lära mig att öppna upp mitt sinne och jag litar på min kursledare, men jag tycker det är synd att många medium pumpar sina kunder på pengar och gärna ser dem beroende av sig för det finns otroligt många sådana också. Man måste göra lite research själv. Som man allt annat man tar sig för. Jag skulle tex heller aldrig bara boka första lediga tandläkare om jag får problem utan jag kollar ju upp lite kring den ”utvalde”.

   Jag har förresten sett filmen om tsunamifamiljen. Pinsamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s