Hejsan!

Förkylningen börjar släppa lite nu, tack och lov. Kan det ha varit den kreolska grytan eller pastagratängen som gjorde sitt? Jag hoppas det! :)

I helgen har vi ätit bjudmat. Det måste ju ändå vara den absolut bästa, håller nu inte med? Man slipper liksom hålla på och hålla på. Man kan bara sitta och njuta. Underbart!

På lördag förmiddag drog vi ut på stan med ungarna och mötte upp med Anna, Jimmy och Edith för lite mat. Eftersom vi aldrig hade ätit på DGK så bestämde vi oss för att gå dit och kolla in hur de hade fått det. Och jag blev imponerad måste jag säga. Så litet men ändå rymligt. Maten var dessutom helt otroligt god. Jag, Mattias och Jimmy tog ryggbiff och Anna tog Skagen toast. Nu kan jag bara tala för mig själv men ryggbiffen kan ha varit en av de godaste köttbitarna jag ätit på väldigt länge! :) Vilde och Elva skötte sig galant och det gjorde faktiskt även lilla Edith :)

Senare på lördag em åkte vi ut till min pappa för där skulle det bjudas på middag. Kreolsk gryta. Så galet gott! :) Att jag inte gjort det hemma någon gång? Det var svamp, små starka korvar och kalamata oliver i! Barnen var kolugna hela kvällen och leka fint med varandra. Jag önskar att det var så lugnt varje kväll! :) När vi skulle åka hem så fick både morfar och Ewa varsin kram. Vilde som annars kan vara lite snål med det. Mycket bra! :)

På söndag tog vi det lugnt. Vi såg på mattine’ och åkte sen upp till mamma för lite fika och sen middag :) Hemgjord sockerkaka är gott, så är bara! Det är underskattat. Mer sockerkaka till folket! :) Till middag åt vi pastagratäng med skinka och broccoli! Mums! :) Även här fick sig både mormor och Micke en kram när vi skulle bege oss hem. Han lär sig, pojken :)

Summa summarum, en fin helg och jag behöver botox mellan ögonen!

M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s