Jag förstår inte varför.. :(

Detta är nu fjärde veckan jag är dyngförkyld. Fyra veckor i sträck alltså. Eller förresten, i söndags var jag kry, en dag. Det är alltså en sån där förkylning när man har ont i kroppen, nyser, snuvar, blir helt täppt, rinner ur ögonen, ont i huvudet, tryck bakom ögonen osv.. Men så här är det. Jag brukar var frisk. Och väldigt sällan blir jag sjuk. Men när jag väl blir det så är det ingen lek. Som alltid, all in. Inte ens här finns det en gråskala =P

Marie

Jag känner mig frustrerad över att jag inte bloggat så mycket som jag skulle velat men helt seriöst så går det inte. Jag är helt slut på :( Men det kan hända att det kommer upp några instagram bilder. Så kolla där om det ekar tomt här :) Werkestam

2 tankar om “Jag förstår inte varför.. :(

  1. Du vet väl att det går att koppla ihop ditt instagramkonto med bloggen, så dina instabilder hamnar som inlägg, supersmidigt när man inte hinner med att blogga :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s