Rörstrand Pomona!

Jag var på auktion i söndags och kom hem med bland annat sex assietter från Rörstrand. Designen är som ni ser Pomona och jag är helt kär i den! Det är annars inte så många designer som jag gillar, eller jo en del. Men ofta tycker jag det blir för mycket. Jag gillar dock Rörstrand Adam, men då endast tallrikarna och Mon amie, men bara tekannan. Visst tycker även jag att Gustavsberg Berså är väldigt fin, men där blir det för mycket på något sätt. Precis som Mon amie kan bli..

pomona

Förresten, ni som är insatt, vad är skillnaden mellan POMONA och PICKNICK? Är det bara årtalet? Tallrikarna ser ju lite annorlunda ut på Picknick, de har väl röd kant om jag inte har helt fel, med det är väl allt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s