Tillbaks från fjällen! :D

(ursäkta röran bland bilderna och storleken på dem)

Oj, oj oj. Det här kan ha varit en av de bästa helgerna sen en evighet tillbaks. Vi har haft det helt underbart! Barnen har lekt, sovit och ätit. Vi har slappat, promenerat, ätit gott, druckit gott, njutit av fjälluften, badat och bastat.

Pappa och Vilde Eld

korv them

Vi kom upp till Borga i fredags och gjorde oss lite tacos. Ungarna lekte med varandra och vi fick tid att umgås. Peter och Angelica är ett par som alla borde få känna. Man mår bra i deras sällskap och de är otroligt lättsamma. Man kan vara sig själv helt enkelt. All in. ♥ Jag är så tacksam att vi fick följa med!

Angi & peet kids

På lördagen åkte barnen pulka, vi grillade korv och sen åt vi en lövbiffgratäng. Eftersom barnen är jämngamla och lägger sig ungefär samtidigt fick vi vuxna en hel del timmar att roa oss på under kvällen. Vi drack findricka, vi bastade och vi badade ända in på småtimmarna :) Vildmarksbad, fjällluft och stjärnor på natthimlen är magiskt. Så är det bara!

Familj 11

Vilde love

Söndag var vår andra heldag och vi styrde upp den i stort sett på samma sätt som på lördagen. På förmiddagen var vi ute i snön, vi tog en promenad till affären (med grabbarna i pulkor) och vi åt sen lunch ute. Kebab, tacofärs och grönsaker som fick gotta sig på murikan! Efter lunchvilan så drack vi Irish och mös i soffan. Timmarna gick fort och sen blev det grekisk pytt till middag. Sjukt gott! För barnen var det sen natti natti vid 19 och vi vuxna hamnade i soffan. Lövet och Peter gick ut och bastade medan jag och Angelica såg på Så ska det låta(?) och drack RC! :D Grabbarna kom in alldeles lagom till Falk filmen på 4an. Märkligt att jag aldrig gett Falk rullarna en chans tidigare för filmen vi såg var ju faktiskt helt okej. Fängslande. Jag gillar verkligen inte den genren annars. Jag gillar alltså heller inte Beck filmerna.

M Vi

V E

Måndag = hemdag. Vi vaknade runt 08 och sen började vi packa ihop oss. Planen var att åka medan barnen sov lunch och till min förvåning så var vi faktiskt redo att åka kring 11.30. Ett stopp i Dorotea för att köpa lite NAN och sen ett lunchstopp i Åsele för lite pizza och sen var vi hemma.

kids barn

Vilde har kommit in i en ska-ha (min) fas nu. Han vill leka med alla leksaker. Speciellt de leksaker som de andra barnen leker med. Jag tror och hoppas att det snart går över men det är ju lite trist att se hur han roffar åt sig. Elva däremot nöjer sig med det mesta. Typ en liten brödsmula som hon kan pilla på med :)

Så, det var den helgen. Detta gör vi om! :) Hur var det nu Angelica, utomlands första veckan i augusti varje år framöver?? Haha! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s