Löjligt :P

Så här är det.

Jag ska packa ihop oss inför fjälls. Igår skrev jag en lista på saker som ska med. Men listan ser så lång ut att jag inte vet var jag ska börja =p Förmodligen så är det inte alls så mycket igentligen, det bara ser mycket ut när allt är i punkform. Olika mat, olika välling, punkten underställ står på fyra ställen eftersom vi alla har varsitt osv..

Men. Det är iaf så pass mycket att jag känner mig helt lost. Och detta för en helg i fjälls? När man i grund och botten inte behöver så mycket mer än underställ, mjukisar, täckbyxor, mössa och halsduk typ..

luggage

Jag är inte den som är den. Jag lovar! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s