Pömsiga persikor!

I lördags så tog jag mig en fridag. Det betyder en heldag med Frida med tillhörande utgång :)

Vi bubblade, vi drack en flaska champagne och vi åt plockmat. Lovely! :) Sen blev det rödvin, pifferi och krog. Som vanligt så kom vi inte ut förrän närmare 01 och det var riiiiiktigt dåligt ute. Men det är ju som det brukar vara. Jag vet inte om det är för att man nu är äldre och inte har så mycket bekanta där ute på dansgolvet eller vad det är men speciellt roligt är det i alla fall inte. Vi skulle ha fortsatt vår dag där hemma med rödvinet helt enkelt!

Bubbel

Fru

Jag önskat att vi tagit något kort när vi var redo för utgång för Frida gjorde en suuuuuuperfin fläta på mig och jag kände mig riktigt fräsch faktiskt :) Får man ens säga så?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s