Mot fjällen!

Snart åker vi till fjälls. Till Borga! :)

Jag har sett fram emot detta i flera veckor nu. Om jag ska vara helt ärlig har jag nog sett fram emot det sen förra vintern då det först kom på tal.. ;) Vi kommer att åka upp med Angelica, Peter och deras son som bara är fyra månader yngre än Vilde! De har en fjällstuga där uppe som vi ska bo i. Tanken är att vi ska äta gott, spela spel, andas fjällluft och bara njuta. Underbart!

borgafjalltrahus.se

Jag håller tummarna för att vi får soooool! :) Och jag hoppas att fjällen har samma effekt på mig som Gullvik och Svedje har på mig. De får mig att kunna andas!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s