-Broderi-

Jag har börjat brodera. Herregud.

Precis som vanligt så tröttnade jag på virkningen när jag kommit in i det på riktig. Så nu har jag börjat med något helt annat, nämligen broderi. Jag har köpt en del garn, lite nålar och lite väv. Nu kör vi! :)

garn

Just idag har jag hur mycket idéer som helst. Men så är det ju alltid i början. Jag går upp i mina nya projekt till 100% och när jag kommit in i dem och kan göra dem på mer eller mindre automatik så tar jag mig an något nytt. Men det behöver inte bara vara negativt att man är sån. Jag lovar! :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s