Jag erkänner!

Igår kväll är klockan var runt 21 så frågade Mattias mig om vi hade något gott att äta. Och nej, eftersom vi kör en heltömning av köket så hade vi så klart inte det. Han föreslog då att vi skulle baka en sockerkaka. Klockan 21 på kvällen. Njaa svarade jag. Sen kontrade jag med att säga att det ändå bara är smeten han är ute efter. Och visst var det så!

Så i stället för att faktiskt baka en sockerkaka så delade vi receptet i 3 och skippade bakpulvret, sen satt vi där och åt smet. Kaksmet. Men alltså, det är ju sjukt gott. Det går inte att förneka! :)

En tanke på “Jag erkänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s