How nice :)

Jag var en vända på stan igår. Köpte mig lite nya kläder och nya skor. Jag älskar att handla. Jag älskar att prova kläder och jag kan med lätthet strosa runt i en butiker över en timme. Så att gå på stan med mig är rätt tidskrävande. Bara att ta sig igenom den övre gallerian tar mellan 3-4h, haha!

kläder

Men ärligt, vem gillar inte att handla? Speciellt när man har presentkort!! :D Jag fick ett superuppskattat presentkort av min kusin K som jag ännu inte använd. Det är på Paisley. Varför jag inte använt det är för att de alltid har så otroligt mycket fint. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig ;) Se själva –> http://www.paisleyhome.se/

En tanke på “How nice :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s