Bröllopsklänning

Ännu en vacker klänning. Men inte för mig. Hur vacker jag än tycker den är så är det trots allt inte min stil. Tyvärr. För den är helt ljuvlig! Oskuldsfull liksom :)

Jag har hamnat i en ny bröllopsvåg, det känns roligt att sitta och bläddra i alla mina bröllopsmagasin. Även om de nu är fjolårets så finns det ju en hel del fina saker att titta på :)

2 tankar om “Bröllopsklänning

    • Om X påstår det så måste det ju helt enkelt vara så, eller hur? HAHAHA! ;) Förresten börjar jag tröttna rejält på dina nedlåtande kommentarer nu. Jag förstår dock inte varför du byter ditt namn/nick nu och inte använder Chrille som vanligt. Eller Christian U. Eller Jacob som du en gång använde. Fattar du inte att jag ser att det är du? Ända sen första kommentaren du postade den 30/4 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s