Anytec/Sailracing

En av bilderna som vi tog, denna ligger i den tryckta katlogen från Anytec :)

Kanske inte en av de bästa utifrån mitt synsätt men jackorna och kepsarna syns ju och det är ju det som är det viktigaste. Själv hade jag föredragit en bild med lite mer leenden och en bild där man kan se lite mer av halsen på mig och lite mindre av handen ;) Kanske lite mer vinklat så att man ser att håret är i en svans och inte bara utsläppt för jag tycker det ser lite tunt ut, haha!!

En tanke på “Anytec/Sailracing

  1. Vilken kul grej ändå att göra tillsammans! Riktiga proffsbilder i snygga kläder för ett företag är inte alla par som har :) Förstår vad du menar med bilden, men den ser riktigt snygg ut iallafall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s