PAF!

Dra mig baklänges. Jag läste här att PAF betalat ut en jackpot på 155 miljoner kronor (€17,86 miljoner) på spelautomaten Mega Fortune! Snubben som spelade pyntade endast in 25cent!!! :O Dettta är den största växande jackpott som någonsin betalats ut på internet. Ever!

Det var en finsk man i 40-årsåldern från Helsingfors spelade den 20 januari när den otroliga jackpotten betalades ut. I en intervju med Paf berättar han att han varit kund på Paf i ett par år och mest bara spelat med små insatser.

Det är dock inte första gången Mega Fortune är generös mot Paf:s spelare, i februari 2011 erhöll en spelare €5 319 019 efter att ha satsat €5 på samma slot. Och i Februari 2012  betalades €6 864 858 till en spelare som satsat €2 på ett annat snurr!

Varför vinner aldrig jag? Jag har ju spelat (inte bara för små summor) och varit medlem där sen fyra år tillbaka! =P Jag minns när jag först blev medlem och en av mina medarbetare på SAS drog in inte bara en utan två feta utlandsresor i samma veva! Imponerande! Men inte vann jag inte. Nej nej.

Gällande mannen som vann så sa han i intervjun att han skulle använda pengarna till att hjälpa släktingarna, göra deras liv lite lättare och sen se sig om efter en lite häftigare bil.

Vad skulle du använt pengarna till?

Hedan efter ska jag bara spela på Mega fortune! For sure! Och skulle jag dra in storvinsten så skulle jag använda pengarna till att göra mig och Mattias skuldfria från studie- och huslån. Sen skulle vi rest, rest och rest. Självklart skulle vi spara till barnen och säkert även skänka en del till välgörenhet (för det tycker jag nästan att man är skyldig till) och vi skulle förmodligen köpa oss en stor gård! :) Och visst skulle även vi försöka göra våra familjers liv lite lättare!

2 tankar om “PAF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s