Is it a buy?

Alltså. Jag är sjukt sugen på denna väska. Men jag vet inte.. Använder jag ens väskor? Nej, det gör ju ju inte. Men det är ju bara för jag inte har någon som jag gillar! ;)

campadre WD

 

Nu kör de en kampanj på West Department och eftersom jag inte har råd att köpa den galet coola mattan som är gjord av gamla återvunna jeansetiketter tänkte jag att jag åtminstone kunde köpa mig en väska..

west department

Vad tycker ni? Är det ett köp? :)

 

7 tankar om “Is it a buy?

    • Men eftersom jag gillar den då kommer jag förhoppningsvis att använda den :) Jag behöver verkligen börja använda en väska. Mina fickor rymmer inte börs, nycklar, mobil, napp mm längre :( Börsen har blivit för fet. ;)

  1. Nej tyvärr, den är skitsnygg!

    Men. Ärligt. Kommer du att använda den?

    Jag använder heller (nästan) aldrig väska även fast jag har haft flera stycken. Nu har jag slängt allihopa förutom två. Tänker alltid ”kanske man ska börja använda väska, det är ju rätt snyggt” men blir det av? Nä. Liks förbannat packar man (jag) grejerna i jackfickorna/händerna.

    Köp en lite billigare, men snygg, väska till att börja med och se om du kommer använda den. Om du verkligen kommer göra det, kan du gott köpa en väska i 2000kr-klassen tycker jag! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s