Fruktansvärd händelse :'(

Detta är så fruktansvärt tragiskt, olyckligt, ledsamt och orättvist att jag inte ens kan sätta ord på det. Mitt hjärta och mitt sinne är hos familjerna till de båda männen. När människor runt om en hastigt rycks bort så blir man plötsligt så påmind om hur snabbt det kan gå. Ta vara på varandra ♥

Två befaras omkomna i villabrand

Två män i 30-årsåldern tros ha omkommit i en våldsam villabrand i Sidensjö under söndagsmorgonen.

En villa på Varpvägen i Sidensjö eldhärjades tidigt under söndagsmorgonen. Branden upptäcktes av en granne, men när räddningstjänst kom på plats var villan redan övertänd. Rökdykare kunde därför inte ta sig in i huset utan fick koncentrera sig på att försöka släcka utifrån

Två män i 30-årsåldern ska ha befunnit sig i huset under natten mot söndagen och polisen befarar nu att båda har omkommit i branden.

– Vi har hittat kroppen av en person hittills, men vem det är vet vi inte än, säger Stig-Allan Persson, vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland.

Släckningen pågick i flera timmar med styrkor från Örnsköldsvik, Bjästa och Sidensjö och delar av räddningstjänsten var på plats hela söndagen för eftersläckning.

– Vi har haft bevakning hela kvällen men den avslutas nu och vi kommer att lämna platsen. Sen kommer det att fortsätta vara avspärrat där, säger Håkan Wikman, chef i beredskap vid räddningstjänsten i Örnsköldsvik.

Det var under söndagen fortfarande för varmt på olycksplatsen för att kunna genomföra en teknisk undersökning, den kommer att påbörjas under måndagen.
Anhöriga till båda de personer som ska ha befunnit sig i huset har underrättats om vad som inträffat.

Bild: Robin Norgren

Vila i frid F & P.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s