Hiit it! Dagsformen.

Ja alltså, det går bra nu :)

Jag mår bra i kroppen och den svarar på det jag gör. Underbart. Att så lite som ett TV förbud, 30 min friskluft per dag, hiit och att faktiskt äta mat kan göra en sån skillnad! :D Och jag måste säga att det här med hunger är en märklig känsla. Jag har sällan varit hungrig, inte ens om jag inte ätit en endaste liten bit gurka på en hel dag. Men nu, herreguuud. Får jag inte något i magen var tredje timme dör jag. Rakt upp och ner liksom! :)

I just looooooove my havregrynsgröt på morgonen!

Jag har börjat få tillbaka mina muskler i bålen och jag har börjat räta på ryggen. Nu ska det bara till att jag tappar de sista 4 kilona (framför allt på benen) och att huden stramar upp sig.

Nu kan jag ju ärligt säga att jag inte är allt för hård på mig själv utan jag tillåter mig att smaska i mig tårta eller några kex, eller whatever bara det inte blir v a r j e dag :) Jag tror att det är när man blir för hård mot sig själv som man faller.

2 tankar om “Hiit it! Dagsformen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s