You earn your body.

Jag är rätt nöjd med mig själv denna vecka. Dels för att jag inte avvikit från min träningsplan. Och dels för att jag har ätit rätt och riktigt nästan varje dag sen jag började utmaningen. Jag börjar få kontakt med mina muskler igen och jag älskar att köra reversed pullups, det är en övning jag alltid varit väldigt stark i! :)

   

Idag ska jag iväg på ett fotouppdrag för Sailracing, det är ett katalogjobb och jag har nyligen färgat håret. Man är på väg upp med andra ord :)

Nu kör vi!!

En tanke på “You earn your body.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s