16 katter hemma.

Haha, ja det var fina tider! ;)

Denna underbart fina tavla beställde jag av Henrietta innan jul. Den är faktiskt speciellt riktad till alla dessa katter jag hade hemma under fyra månader. Nu har vi bara fem kvar, urflocken! De katterna kommer jag aldrig att göra mig av med. Never.

Custommade, i like! :)

Nu ska jag bara sätta en ram runt denna och få upp den en bit på väggen! Den är rätt stor men jag har hittat en perfekt plats åt den nu :) Den kommer att få sitta på väggen där tallrikshyllan hänger! På så sätt kan man se den från alla håll liksom :)

På tal om katterna då, förra helgen var vi på sjukan med Pullan. Och denna vecka var vi där med Fluffen. Jag tycker att man borde få någon slags mängd rabatt av något slag där. Klippkort? Ibland känns det som om jag är där minst en gång i månaden =P Jag vill inte ens räkna ihop alla dessa räkningar under ett år för att se vad katterna egentligen kostar =P

Men ändå, kosta vad det kosta vill. Jag älskar de små liven! ♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s