Nu lever vi farligt :(

Vilde har börjat slå på spisen! :O Så glömmer man ett papper på en ”platta” så kan det lät brinna upp.

Vi ska därför åka och köpa ett ”spislås” i eftermiddag så att vi slipper oroa oss. Vissa saker tycker jag man ska lära barnen i stället för att plocka bort eller skydda dem ifrån (tex småljus på vardagsrumsbordet). Men en sån här sak kan lätt bli väldigt farlig och det är inte rolig! Förhoppningsvis är det bara en kort period han kommer att intressera sig för knapparna och sen hittar han något nytt :)

handverkarna.se

2 tankar om “Nu lever vi farligt :(

  1. Man ska ju inte ha papper på spisen heller! Aj aj till er föräldrar. ;) Lärde mig som liten att inte ha saker på plattorna. Hemma hade vi spishäll. Tyvärr så förstördes det en och annan Tupperwarepryl pga av värmen. Pappa sprängde även en tallrik som blev överhettad. Han hade den där för att lägga pannkakor på. Spisskydd är bra. Men lägg inget som inte ska vara där! ;)

    • Helt rätt Katarina, det ska man inte! Men det är så lätt att ett brev eller dylikt hamnar där när det är där vi läser dem (under lampan). Vi måste bättre oss på det, helt klart! Men Vilde ska inte heller vara och ratta på knapparna!! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s